7 признака, че имате здравословна връзка

7 признака, че имате здравословна връзка

Не е вредно от време на време да се замислим дали сме на правилното място... особено около 14-ти февруари. 

1. Не изпитвате постоянното чувство на вина, че някой ви следи и дебне - Не е нужно да слагате 100 пароли на телефона си или вие да имате такава въобще, защото имате адекватна половинка, а не човек, който е наел детектив да ви следи и отделно ви е сложил подслушватели. 

2. Имате свободата да говорите и правите, каквото пожелаете - Не се налага да се чудите преди всяко изречение по 5 минути, как би го приела отстрещната страна. А ще разбира чувството ви за хумор, мнението и емоциите ви, като на отделен индивид, който има собствена воля. 

3. Чувствате се подкрепени и мотивирани да сбъдвате мечтите си - Когато имате здрава и хармонична връзка, вие имате пълното спокойствие да мислите за своето развитие и сбъдване на мечти, защото не се налага да се фокусирате върху драми и скандали. 

4. Превръщате се във все по-добра версия на самите себе си - Човекът за вас ще ви вдъхнови да се усъвършенствате непрекъснато и да достигате висотите на своя потенциал, защото ще вижда у вас повече, отколкото вие самите и ще се гордеете с успехите ти. 

5. Не изпитвате потребност да изневерявате, защото получавате всичко, от което се нуждаете - Една от най-честите причини за изневери във връзките са, че някой от партньорите първи е разбрал, че не сте един за друг и го съобщава по завоалиран начин. Когато сте в щастлива връзка, не изпитвате необходимост от такива действия. А, ако нещо ви липсва, просто ще го изкомуникирате като зрели хора. 

6. Вълнувате се за бъдещето ви - Нямате търпение да отидете на всички вълнуващи дестинации, за които сте мечтали и да правите безброй вълнуващи неща, защото знаете, че ще бъде феноменално. Страховете намаляват, защото знаете, че няма да бъдете изоставени при първия труден момент. 

7. Не ви се налага да правите непоносими компромиси - нещата просто се случват лесно - Любовта трябва да е лесна. За нея не се налага да полагаш непрекъснато усилия и да правиш непоносими компромиси, защото всичко, което правиш е с любов и разбиране. За съжаление, киното ни е наложило, че влюбените трябва да минат през безброй препятствия, за да останат заедно. Но в живота не винаги идва щастливият край. 

Пожелаваме ви да се наслаждавате на любовта си. А, ако не сте я срещнали - да я откриете. 

Остави коментар

Моля, имай предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани.

Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.