Кои сме ние?

Компоти е бранд, който е създаден с любов, припряност и неудържимото желание за директност, честност и откритост.

Компоти е бранд за всички готини и непринудени хора, които обичат да се шегуват с другите, но най-вече със себе си. Които са айляк и допринасят повече, отколкото пречат.

Компоти е за всички, на които им е писнало от лъжите, фалша, заучените фрази и са достатъчно смели, за да бъдат искрени. За тези, които не ги е страх да си признаят, че са в депресия, че нямат нерви, същевременно леко иронично ще се пошегуват със себе си. И няма да си се разсърдят.

Компоти събира освободените хора, които обичат да разкриват характера си чрез хумор и искреност. А посланията ни винаги са добро начало на разговор. С цел насърчаване директността на клиентите ни, ние самите комуникираме открито, естествено и леко шеговито.

Зад бранда стоим сплотен екип от млади, амбициозни и усмихнати хора, които не се страхуват от предизвикателствата на времето и имат желание да допринесат за едно по-добро настояще и бъдеще на страната си.

Мисия Компоти

Компоти не е просто бизнес, а идеология. Ние искаме не само да подтикваме откритостта и честността, но и емпатията, затова 10% от печалбата на всяка направена покупка даряваме на благотворителната инициатива на Фондация BCause: в помощ на благотворителността - Фонд "Нашите родители". Всяка ваша покупка осигурява безплатен обяд на един социално слаб възрастен човек в Северозападна България.

Ще се радваме, ако измежду шегите, продуктите и всичко, което сте прочели и видяли, откриете част от себе си и поемете по пътя към доброто, защото в него е истината, а вкусът на истината е несравним, нали?