Компоти - вкусът на истината е несравним!

Компоти - вкусът на истината е несравним!

Хората са казали, че “По-добре грозната истина, отколкото красивата лъжа”. Съгласни сме, но не разбираме защо въобще трябва да се лъжем и как истината може да бъде наречена “грозна”?

 

Защо вкусът на истината е несравним? Спомняте ли си, като бяхте деца, как си казвахте всичко, което си помислите - от най-глупавия въпрос до най-милия комплимент. И всички ви харесваха много повече. Е, разбира се, защото сте били по-сладки и невинни, но идеята е, че децата са символ на чистотата, именно заради своята неподправеност, любопитство и естественост. Именно и поради тази причина кръстихме бранда “Компоти” - препратката към детството, когато си свободен, щастлив и се радваш на малките неща. 

 

После неусетно ставаме възрастни и се започва залъгването - от това защо си закъснял до това да признаеш, че имаш емоционален проблем. Забелязали ли сте как има хора, които изглеждат и се държат перфектно - спретнати, изгладени, възпитани, представителни, но нещо в тях не ви харесва, но не можете да определите какво точно. Не виждате “неизгладеното”, счупеното, минусите им, болките и страховете им. Сигурно сте и срещали и другия типаж, които са леко нескопосани, самоиронизиращи се, леко недодялани и заливащи се от смях, които ви привличат като магнит. Те ви споделят спомените и мечтите си, и преди да сте се усетили, вече сте им разказали първия си детски спомен, за предишната ви връзка и защо се страхувате от обвързване. Надяваме се четящите тези редове да сте от втория тип. 

 

Малка, абе май не е малка, мечта ни е да събираме и привличаме точно тези освободени, честни пред себе си, хора и да ги срещаме (случайно или не) по улиците, магазините, баровете. Готин пич, носещ тениска “Не ме слагай в рамка” да срещне яка мадама с тениска “Аз съм си леке", да се посмеят, заговорят, изпият една бира, пък другото се не знае. 

 

Да бъдете открити, да спрете да лъжете, освен ако не е крайно наложително, да признаете своите неприятни черти от характера е трудно, особено ако винаги сте се самозалъгвали, съответно и останалите, но е толкова освобождаващо. Та, вкусът на истината е несравним, особено, ако е споделено с готини хора. Търсете ги, превръщайте ги, пазете ги и ги обичайте.

 

Целувки, 

Компоти

Остави коментар

Моля, имай предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани.

Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.