Компоти - Вкусът на истината

Компоти е бранд, който е създаден с любов, припряност и неудържимото желание за директност, честност и откритост.

Компоти е бранд за всички готини и непринудени хора, които обичат да се шегуват с другите, но най-вече със себе си. Които са айляк и допринасят повече, отколкото пречат.

Компоти е за всички, на които им е писнало от лъжите, фалша, заучените фрази и са достатъчно смели, за да бъдат искрени. За тези, които не ги е страх да си признаят, че са в депресия, че нямат нерви, същевременно леко иронично ще се пошегуват със себе си. И няма да си се разсърдят.

Компоти събира освободените хора, които обичат да разкриват характера си чрез хумор и искреност. А посланията ни винаги са добро начало на разговор.

За да насърчаваме директността на клиентите ни, то ние самите ще комуникираме открито, леко шеговито и естествено. И тъй като Компоти не е просто бизнес, а идеология. Ние искаме не само да подтикваме откритостта, но и емпатията, затова 10% от печалбата на всяка покупка ще даряваме на благотворителната инициатива на BCause: в помощ на благотворителността - „Фондация за нашите родители”. Всяка направена покупка осигурява едно безплатно хранене на един социално слаб възрастен човек от Северозападна България. Ще се радваме, ако измежду шегите, продуктите и всичко, което сте прочели, откриете част от себе си, защото вкусът на истината е несравним, нали?